Om alarmpatrulje

Når der opstår en alarm, igangsættes en række af hændelser, som er tilrettelagt i fællesskab med dig. Den aftalte procedure er med til at sikre, at der altid bliver taget hånd om jeres alarmer. 

I tilfældet af at der er behov for at inspicere området, sendes der en specieluddannet vagt, som kører til installationsadressen for at foretage en fysisk inspektion af stedet. Er der behov for det, vil vægteren skaffe sig adgang til bygningen ved hjælp af den obligatoriske nøgleboks, og foretage en indvendig rundering. I tilfælde af indbrud vil vagten tilkalde politi, og foretage nødvendige foranstaltninger, der kan hjælpe med at begrænse evt. skader.

Hvad er en fejlalarm?

En fejlalarm, også kaldet en uidentificerbar alarm, er en alarm, hvor vagten kommer ud til sikringsadressen, uden at kunne finde årsagen til den aktiverede alarm. Der kan være mange årsager til fejlalarmer, men ved hjælp af få foranstaltninger, er det muligt at nedbringe alarmerne til et minimum.

Har du spørgsmål omkring alarmpatrulje eller fejlalarmer, er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter.

Årsag til fejlalarmer

  • Manglende information til personer med lovligt ærinde til sikringsadressen
  • Information om talkode og kodeord til personer, der opholder sig på sikringsadressen
  • Følsomme detektorer skal holdes fri for smuds og spindelvæv 
  • Opmærksomhed på træk som kan få lette genstande til at aktivere alarmen (fx. julepynt)
  • Manglende aflåsning af døre og vinduer uden alarmsikring
  • Ændringer i lokalernes fysiske indretning i relation til den oprindelige installation

 

Undgå fejlalarmer

Få verificeret din alarm via videoovervågning - undgår unødige udgifter til fejlalarmer. Læs mere om STANLEY's videoverificering, og hvad det betyder for dig.