Hvad er videoverificering?

Med videoverificering har vores Kontrolcentral en live videoforbindelse fra gerningstedet, fra det øjeblik alarmen går i gang, og så længe det er nødvendigt. Via vores operatøre på Kontrolcentralen, er det muligt at verificere om alarmen kræver en udrykning, eller om det blot er en falsk alarm. Er alarmen reel kan vi give et visuelt signalement af hændelsen og samtidig underrette relevante kontaktpersoner og myndigheder.

Brug videoverificering aktivt

Visuel dokumentation kan være vigtig, når situationen finder sted. Er der fx. tale om en overfaldsalarm fra et pengeinstitut eller lignende, er vi i stand til at orientere politiet undervejs i situationen. Det betyder, at vi kan, beskrive overfaldsmanden, hans adfærd, og om han evt. er bevæbnet. Disse oplysninger hjælper politiet til at kunne reagere korrekt i henhold til situationen, men hjælper også dig i form af dokumentation overfor dit forsikringsselskab.

Sikring af bevismateriale

Live optagelser hjælper dig også i relation til dit forsikringsselskab. I forbindelse med at der opstår en hændelse, kan STANLEY Security være behjælpelig med sikring af dit bevismateriale. Det betyder, at vi kan sikre dine videooptagelser, således at de både kan udleveres til dig og til relevante myndigheder. 

Vælg videoverificering fordi:

  • Du får en øjeblikkelig tilpasset reaktion i forhold til aktuel hændelse
  • Lavere omkostninger i form af færre falske alarmer og vagtudrykninger
  • Ingen store investeringer up-front
  • Overvågning og beskyttelse 24/7/365 med liveoptagelser
  • En total sikkerhedsløsning til en fast, månedlig pris

Årsag til fejlalarmer

Der kan være mange årsager til fejlalarmer, men ved hjælp af få proaktive tiltag, er det muligt at nedbringe antallet af fejlalarmer til et minimum.Se hvad du selv kan gøre for at reducere antallet af fejlalarmer.

Vil du vide mere?

Kontakt vores Kundecenter, hvis du ønsker yderligere information om videoverificering.