Mit STANLEY

Din selvbetjeningsportal

Velkommen til "Mit STANLEY" som er en selvbetjeningsportal for vores kunder.

 

ID-kort Portalen

I STANLEY's ID-kort Portal har du mulighed for at bestille alt det du har brug for til at producere dine egne adgangskort, login-kort og nøglebrikker, f.eks. plastkortprintere,  kodere til nøglebrikker og software. Du kan også købe kortlæseren Cidron, tilbehør til Cidron og Scoria udtryk.

KundeWEB

Med KundeWeb får du nem og direkte adgang til de vigtigste oplysninger via din alarminstallation. Adgangen hjælper dig blandt andet med at skabe overblik over diverse hændelser, alarmudrykninger og alle dataregistreringer, som er foretaget af Kontrolcentralens operatører. Med KundeWEB gør vi det nemt for dig.

Du har mulighed for at få adgang til et ”demo-login”, inden der aftales et reelt abonnement. Kontakt vores Kundecenter for nærmere information.

Første login

For at få adgang til "Mit STANLEY", skal du ved første login til både ID-kort og Kundeweb tage kontakt til vores Kundecenter, som herefter opretter dig i systemet, herefter kan du selv tilgå systemet.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige produkter, der passer til dine behov eller brug for hjælp til aflæsning af data, kan du kontakte vores Kundecenter.