Service

Optimer driften af dit sikringsanlæg med løbende service og vedligeholdelse

Tilpas dit serviceniveau

Med en serviceaftale tager vi ansvaret for dit anlæg til en fast pris. En ideel løsning til virksomheder, der ønsker at uddelegere funktionsansvaret for deres sikringsanlæg. 
Basis serv
icepakke - denne serviceaftale dækker service for virksomheder i tidsrummet mellem kl. 8-16 i alle hverdage. Udvidet servicepakke - begrænser uforudsete serviceomkostninger til et minimum. Pakken kan rekvireres til en fastpris pr. måned - dækker døgnet rundt, året rundt. 

 

Årligt eftersyn

Med et årligt eftersyn bliver dit sikringsanlæg gennemgået og afprøvet. Udover fordelene ved selve eftersynet, imødekommer vi også kravet fra dit forsikringsselskabet, og rådgiver om ændringer og eventuelle udvidelser.
En årlig gennemgang betyder at dit anlæg kan opretholde sikkerhedsniveauet og aftalen om eftersyn kan med fordel tegnes sammen med vores serviceaftale.  

 

Teknikerberedskab i DK

Uanset hvilken serviceaftale du vælger, kan vi tilbyde assistance fra et større beredskab af uddannede og fagligt stærke teknikere i hele landet, så hjælpen er altid nær, uanset hvor du bor.
Vores teknikere får løbende efteruddannelse og er klædt på til at håndtere nye løsninger og ydelser. Med vores døgnberedskab, er der altid en vagthavende, der kan tage varer på et akut opstået sikringsproblem - hele  døgnet samt natten og i weekenderne.

Er der krav til dit sikringsniveau?

For nogle erhvervsdrivende, kan der være en øget risiko forbundet med at drive virksomhed. I sådanne tilfælde  kan dit forsikringsselskab stille krav til øget sikkerhedsniveau, før de dækker eventuelle skader. Det gælder især virksomheder med særlige varerbeholdninger, som fx juvelere og andre brancher med eksklusiv varelager.

Vær derfor opmærksom på anlæg med fx. sikringsniveau 20S, 40S, 50S, hvor der ligeledes er krav om mindst ét årligt eftersyn af dit sikringsanlæg.

Brug for at tale med en af vores sikringsrådgiver?